Roulette

Kuvakaappaus mittanauhasta Roulette

Roulette on NetEntin tyylikäs ja poikkeuksellisen hyvin suunniteltu peli. Jo pelkkä nimi tekee selväksi, että tämä versio on perinteisen ruletin puhtain muoto.

Grafiikka ja animaatiot ovat vertaansa vailla, ja navigointi on suoraviivaista. Ruletin mobiiliversiosta voi nauttia Android ja iOS yhteensopivilla älypuhelimilla ja tableteilla.

Pelin perussäännöt

Säännöt eivät eroa alkuperäisestä. Pelaajat voivat valita seuraavista panostusvaihtoehdoista: jaettu, suora, kulma, punainen/musta, korkea/matala, kulma jne. Panostusalue alkaa 1 ja päättyy 400.

Toiminto Kuvaus
Autoplay Tämä painike nopeuttaa pelaamista.
Historiapaneeli Näyttää voittonumerot.
Raceetrack Erikoisvetoja voi lyödä täällä.
Re-bet ja Spin Tämä toiminto tulee näkyviin, kun käyttäjä haluaa asettaa saman panoksen peräkkäin.

Tässä uhkapeliseikkailussa ei ole vaikeaa voittaa suuria summia. Opi klassisen ruletin säännöt nettikasinolla ja voita peli.

Pelistä on saatavilla myös demoversio, jossa uudet asiakkaat voivat pelata NetEnt Roulette ilmaiseksi mobiilissa ja muilla alustoilla.

Kokeilemalla sitä uudet pelaajat voivat tutustua pelin perusominaisuuksiin, selvittää, pitävätkö he pelistä, nähdä, sopiiko vedonlyöntialue heidän budjettiinsa, ja kokeilla erilaisia vedonlyöntivaihtoehtoja.

Todellinen hauskuus ja jännitys alkaa, kun pelaat klassista rulettia oikealla rahalla. Yksinkertaisen ja suoraviivaisen pelattavuuden ja laajan panostusalueen ansiosta tätä pelimuunnelmaa voidaan pitää melko tavanomaisena.

 

Aiheeseen liittyvät pelit

Verkkosivustolle lisättävä koodi

  1. Популярное: <iframe src="https://netent.fi/roulette?demo=1" frameborder="0"></iframe>