Kolikkopeli: Finn And The Swirly Spin

Kuvakaappaus Finn And The Swirly Spin

Finn and the Swirly Spin on Net Ent luoma nettikolikkopeli, joka käyttää ainutlaatuista ruudukkoasettelua. Voittoja syntyy, kun kolme tai useampi symboli osuu pysty- tai vaakasuoraan riviin. Pelin edetessä avautuu bonuksia, jotka kaikki ovat erilaisia ilmaiskierroksia.

Jos uskot, että sinulla on irlantilainen onni puolellasi, kannattaa pyöräyttää kiekkoja Finn and the Swirly Spin -pelissä. Tämä on NetEntin melko uusi peli, jossa on ystävällinen menninkäinen nimeltä Finn, ja sitä voi pelata vain 10 pennistä per kierros.

Kolikkopelissä pelataan 5x5-ruudukossa, ja siinä on klusterivoittoja ja paljon hauskoja bonusominaisuuksia. Näihin kuuluvat tavanomaiset wild-symbolit ja neljä peruspeliä, jotka voidaan käynnistää satunnaisesti missä tahansa pelin vaiheessa. Näissä peleissä sinua odottavat runsaat palkinnot, kuten ylimääräiset wildit, muuntuvat symbolit, symbolit, jotka lumivyöry voi tuhota, ja ylimääräinen symbolirivi, jonka avulla voit lisätä mahdollisuuksiasi saada suuria voittoja. Voit myös voittaa ilmaiskierroksia pelin aikana.

Tämä ei ole kaikki, mitä Finn and the Swirly Spin tarjoaa, sillä siinä on myös Spin Mechanic Now -toiminto. Jos et ole kuullut Spin Mechanicista aiemmin, älä huoli - et ole yksin! Tämä johtuu siitä, että hyvin harvoissa kolikkopeleissä on Spin Mechanic -ominaisuus, mutta se on varmasti mahtava bonusominaisuus, joka antaa pelille lisää intensiteettiä.

Spin Mechanic tarjoaa pelaajille, jotka saavat voittavan kierroksen useiden peräkkäisten voittojen jälkeen, lumivyöryn. Tämä tarkoittaa sitä, että symbolit eivät putoa rullien yläreunasta, vaan ne pyörivät hitaasti ruudulla vasemmasta alakulmasta kohti rullien keskustaa. Pelaajat voivat muodostaa voittoja asettamalla kolme tai useampia symboleja pystysuoraan riviin, joten voittavan yhdistelmän muodostaminen on teoriassa paljon helpompaa.

Tämä hauska toiminto antaa pelille jännitystä, joka varmasti vetoaa pelaajiin, jotka etsivät ainutlaatuista ja omaperäistä peliä. Jos olet kyllästynyt samoihin kolikkopeleihin, Spin Mechanic -toiminto saattaa olla sinun makuusi.

Pelissä voit panostaa 0,10 200 kierrosta kohden, joten valinnanvaraa riittää. Pelaajat voivat pelata joko huvin vuoksi tai rahasta, riippuen heidän mielialastaan ja budjetistaan.

Vaikka klassisissa peleissä ei ole mitään vikaa, on aina mielenkiintoista nähdä kehittäjien kokeilevan jotain uutta. Nettikolikkopelejä on tuhansia, mutta monilla niistä on samanlainen muoto, joka voi kyllästyttää pitkäaikaisia pelaajia.

Bonuksena on varmasti se, että Finn and the Swirly Spin -pelissä on sekä Spin Mechanic -ominaisuus että klusterivoittoominaisuus, mikä tarkoittaa, että symboliryhmiä voidaan käyttää missä tahansa voitonmuodostukseen. Näiden kahden ominaisuuden yhdistelmä tarkoittaa, että peli on todella omaperäinen - eikä se ole kovin yllättävää, kun katsoo pelin luojan nimeä. NetEnt on tunnettu siitä, että se luo ainutlaatuisia pelejä uusilla ominaisuuksilla, mikä tekee siitä yhden maailman tunnetuimmista kasinopelien kehittäjistä.

Tämä peli saattaa vaikuttaa harjaantumattomalle silmälle yksinkertaiselta peliltä, jossa on hauska grafiikka, mutta kun olet pyöräyttänyt kiekkoja vain kerran, huomaat, että tässä on paljon muutakin kuin mitä silmä näkee. Jos olet valmis lähtemään Smaragdisaarelle katsomaan, voitko voittaa onneasi ystävällisen menninkäisen avulla, lue lisää.

Ominaisuudet: Finn And The Swirly Spin

 • Yleiset parametrit
  • Julkaisuvuosi: 2017
  • Laitteet: PC, Mobile
  • Aihe: Diamonds, Magic
 • Taloudelliset tiedot
  • Vähimmäispanos:0.1
  • Enimmäispanos:200
  • Maksimivoitot: 50000
 • Pelikenttä
  • Rullan: 5
  • Rivin: 5
  • Linjan: 0

Aiheeseen liittyvät pelit

Upotuskoodi verkkosivustoa varten

<iframe src="https://netent.fi/finn-and-the-swirly-spin?demo=0" frameborder="0"></iframe>